Geen artikelen in je winkelmand

Home / Vragen en antwoorden

Vragen en antwoorden

Lightning Saver: vragen en antwoorden

Voor welke kabels is de Lightning Saver te gebruiken??

De Lightning Saver is geschikt voor alle officiële Lightning kabels van Apple.

Deze kabels worden gebruikt op:

  • iPhone 5s
  • iPhone 5
  • iPhone 5c
  • iPhone 6
  • iPhone 6 plus
  • iPad (4 en Retina)
  • iPad air (alle modellen)
  • iPad Mini (alle modellen)
  • iPod 5e en 7e
Hoe bevestig je de Ligthning Saver??

De Lightning Saver zit verpakt in een plastic zakje waarop een duidelijke beschrijving staat hoe je de Lightning Saver kunt bevestigen.

De saver bestaat uit 4 onderdeeltjes.

Let erop, dat je het rubber hulsje met de diepere inkeping aan de kant van het stekkertje bevestigt. Zorg, dat de twee rubber gedeelten naadloos op elkaar aan sluiten. Leg dan de twee gekleurde plastic kapjes hier weer omheen en klik de beide helften stevig op elkaar. Let erop, dat de ‘pinnetjes’ altijd in de ‘gaatjes’ vallen.

InfiniteUSB: vragen en antwoorden

Wat is het verschil tussen de InfiniteUSB Slim en de InfiniteUSB Deluxe??

De InfiniteUSB Deluxe heeft een luxere en kwalitatief nog betere afwerking dan de InfiniteUSB Slim.
De infiniteUSB Deluxe kwalificeert als “hoogwaardig, kleurrijk en robuust”.
De InfiniteUSB Slim kwalificeert als “economsich, eenvoudig en klein”.

De stekker van de InfiniteUSB Deluxe is hoogwaardig afgewerkt en heeft aan de ‘USB-kant’ een stalen omhulsel. De achterkant van de stekker heeft een extra, opvallende kleurrand. Ook is deze stekker iets groter waardoor het mogelijk is de USB stekkers recht achter elkaar te plaatsen.
Bij de InfiniteUSB Slim ligt de nadruk op zo klein en praktisch mogelijk. De stekker is wit, heeft geen stalen omhulsel.

Welke keuzes heb je allemaal bij de InfiniteUSB??

<p>Om te beginnen heb je de InfiniteUSB Slim, het standaard model, en de InfiniteUSB Deluxe met de gekleurde USB stekker. Voor de exacte verschillen tussen deze twee modellen kijk bij de ‘Vraag en antwoord”: “Wat is het verschil tussen de InfiniteUSB Slim en de InfiniteUSB Deluxe”.</p>
Elke InfiniteUSB Slim en InfiniteUSB Deluxe is beschikbaar in:

Twee lengtes, namelijk 20 cm of 120 cm. De uitvoering met 20 cm heeft magneetjes in de stekkertjes zodat je het snoertje eenvoudig kan dubbel vouwen. De 120 cm-uitvoering heeft een handig bandje om het kabeltje op te vouwen zodat het niet in de war raakt.
Vijf kleuren, te weten grijs, blauw, goren, roze en oranje;
Drie aansluitingen,  een met een een MicroUSB-aansluiting, of een Lightning-aansluiting, of een Female USB-aansluiting.

Maak bij het bestellen eerst een keuze tussen de InfiniteUSb Slim of de InfiniteUSB Deluxe en geef vervolgens aan welke lengte, kleur en soort aansluiting je wilt.

Welke infiniteUSB stekkertje moet ik kiezen??

De infinite USB is een kabeltje met twee stekkers.
Eén stekker past altijd in een USB poort op je laptop of PC. Deze stekker heeft op haar beurt ook een USB-poort waarop weer een volgende USB stekker kan worden aangesloten. De USB-C variant past uitsluitend op de nieuwste Apple computers (iMac en Macbooks) uitgerust met UBS-C.
De andere stekker van het kabeltje is beschikbaar in drie varianten:

Een MicroUSB stekker: Voor alle overige smartphones bijvoorbeeld met Android of Windows en voor apparaten die voorzien zijn van een aansluiting zoals bijvoorbeeld digitale camera’s;
Een lightning stekker: voor de nieuwste Apple producten als iPhone 5 en later, de iPad 2 en later incl. mini-iPad en iPadAir, en de iPods;
Female USB: voor alle apparaten met een USB aansluiting, bijvoorbeeld een muis, toetsenbord, printer, harddisk of USB stick.

Hoeveel is oneindig??

Theoretisch is het mogelijk een oneindig aantal apparaten aan te sluiten met de InfiniteUSB. Hou in de praktijk echter rekening met het vermogen dat nodig is om meerdere apparaten op te laden. Bedenk daarbij dat een standaard USB poort is beperkt tot maximaal 126 apparaten. Daarnaast is het aantal aan te sluiten apparaten afhankelijk van het stroomverbruik per apparaat: dit verschilt onderling. Tot slot maakt het ook uit of je oplaadt via je laptop of via een wandcontactdoos.
Om kort te zijn, adviseren wij je voor een maximale ervaring, niet meer dan zes apparaten aan te sluiten met behulp van de InfiniteUSB. Normaal gesproken zal het geen probleem zijn om bijvoorbeeld een mobiele telefoon, een toestenbord, een printer, een tablet, een muis en een USB-stick aan te sluiten.

Prynt: vragen en antwoorden

Wat is Prynt??

Prynt is een ‘case’ voor je smartphone dat, als je een foto maakt met je smartphone, deze foto meteen kan printen.